0513 48 58 55bereikbaar van ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Hoe kom ik als zelfstandig psycholoog aan cliënten?

Vind bij Direct-relatietherapie de relatietherapeut die bij u past!
  • Geen wachtlijst
  • Persoonlijk advies
  • Korte lijn therapeut
  • Deskundig afsprakenbureau
Meer voordelen

Direct Psycholoog is op zoek naar

Zelfstandige psychologen of therapeuten voor het uitvoeren van diverse behandelingen en onderzoeken. Wil jij graag als zelfstandig psycholoog/therapeut werkzaam zijn dan kan Direct-psycholoog jou helpen.

Wij bouwen aan jouw naamsbekendheid en leveren nieuwe cliënten aan. Jij bent vrij om je eigen tijd in te delen. Wij regelen de bereikbaarheid voor de cliënten en onze secretaresses kunnen jou ondersteunen.

Op onze beveiligde server heb jij je eigen digitale werkomgeving met agenda en ruimte voor jouw dossiers. Wij regelen de administratie en facturatie. Wij bieden intervisie aan.

Direct-psycholoog kan jou helpen met de huidige wet- en regelgeving waaraan jij als zelfstandige psycholoog/therapeut moet voldoen.

Uurtarieven liggen tussen de 60 euro en 78 euro.

Bij onderzoeken/assessments kunnen deze bedragen hoger zijn.

Voor meer informatie mail info(at)direct-psycholoog.nl of neem contact met ons op

Bjorn over Direct Psycholoog

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Direct-psycholoog die ik al vanaf eind 2017 ben aangegaan. Ik heb altijd voldoende nieuwe cliënten en werk 4 volledige dagen per week. Mijn dossiers kan ik beveiligd opslaan en alles wordt voor me geregeld.

Betrokken en deskundige dames staan de cliënten te woord en plannen de afspraken in mijn agenda die ook geleverd wordt door Direct-psycholoog. De administratie/facturatie verloopt goed en wordt altijd tijdig gedaan. Er is een goed verdienmodel.

Ik bepaal mijn eigen werktijden en hoe ik mijn behandelingen vorm geef. Ik ben erg blij met deze vrijheden. Er is een korte lijn met de eigenaar van Direct-psycholoog wanneer ik vragen heb. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig.


Drs. Bjorn Meintema