0513 48 58 55bereikbaar van ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Onze voordelen

Vind bij Direct-relatietherapie de relatietherapeut die bij u past!
  • Geen wachtlijst
  • Persoonlijk of online
  • Korte lijn therapeut
  • Deskundig afsprakenbureau
Meer voordelen

Waarom Direct-relatietherapie?

 

U kiest uw eigen relatietherapeut (psycholoog of behandelaar)

Op onze website vindt u de psycholoog die het beste past bij u en uw hulpvraag. Alle psychologen bij wie wij u kunnen inplannen zijn universitair geschoold en beschikken over jarenlange relevante behandelervaring.

Ons afsprakenbureau

De medewerkers van ons afsprakenbureau zijn zeer professioneel en deskundig. Ze hebben ruime kennis van zaken en kunnen desgewenst ondersteunen bij het kiezen van de psycholoog die bij u en uw hulpvraag past. Elke cliënt kan rekenen op persoonlijke aandacht en een individuele aanpak. Wij zijn goed bereikbaar en nemen alle tijd voor u.

Snel van start

De meeste psychologen bij wie wij u kunnen inplannen hanteren geen wachtlijst. Mocht u na het kennismakingsgesprek direct van start willen gaan met het traject, dan is dat mogelijk.

Flexibel

Zij werken vaak ook buiten kantoortijden. Afspraken kunnen dus ook gepland worden in de avonduren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8:45 uur tot 17:00 uur.

Online relatietherapie

Soms kan het lastig zijn voor partners om samen bij een relatietherapeut een afspraak te maken. Online relatietherapie kan hierbij helpen. Jullie kunnen de gesprekken/behandeling voeren vanuit jullie eigen vertrouwde omgeving.