0513 48 58 55bereikbaar van ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Drs. Carolijn de Beij

Vind bij Direct-relatietherapie de relatietherapeut die bij u past!
 • Geen wachtlijst
 • Persoonlijk advies
 • Korte lijn therapeut
 • Deskundig afsprakenbureau
Meer voordelen
 • Algemeen
 • Over mij
 • Kosten
 • Contact
 • Algemeen

  Algemeen
  Ik geef cognitieve gedragstherapie, EMDR, relatietherapie (EFT) en mindfulness.

  Je kunt bij mij terecht met alle psychische stoornissen, vooral:
  – angststoornissen
  – stemmingsstoornissen
  – dwangstoornissen
  – eetstoornissen
  – aanpassingsstoornissen (o.a. burnout)

  Maar ook als je (nog) geen psychische stoornis hebt, maar gewoon niet lekker in je vel zit en niet weet wat er met je aan de hand is, als je faalangst, een midlife-crisis of (te) weinig zelfvertrouwen hebt, als je een traumatische gebeurtenis hebt meegemaakt, kortom, als je tijdelijk wel wat extra steun en begeleiding kunt gebruiken, kan ik je helpen.

 • Over mij

  Na mijn studie psychologie heb ik met veel plezier de opleiding Cognitieve Gedragstherapie gedaan. Daarna ben ik een praktijk aan huis gestart. Cliënten vinden mij laagdrempelig, empathisch en steunend en ze geven aan dat ze zich veilig en gehoord voelen. Ik oordeel niet en vind niets gek en ik kan ervoor zorgen dat je (weer) in jezelf gaat geloven. Ik werk op basis van gelijkwaardigheid met mijn cliënten en ik ben eerlijk en direct. Maar als je een strenge, confronterende aanpak nodig hebt, ben je misschien beter af bij één van mijn collega’s. Ik ben gelukkig getrouwd en heb vier volwassen kinderen. In mijn vrije tijd studeer ik Spaans en schrijf ik therapeutische kinderboeken.

 • Kosten

  De kosten voor zorgconsulten tijdens kantoortijden zijn € 105,25 per uur
  (45 minuten consult en 15 minuten indirecte tijd) btw-vrij.

  De kosten voor zorgconsulten buiten kantoortijden zijn € 109,76 per uur
  (45 minuten consult en 15 minuten indirecte tijd) btw-vrij.

  De indirecte tijd bestaat o.a. uit verslaglegging, administratie en voorbereiding.

  De kosten voor coaching en mediation tijdens kantoortijden zijn € 141 euro per uur exclusief btw.

  De kosten voor coaching en mediation buiten kantoortijden zijn € 147 per uur exclusief btw.

  Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de basis-GGZ. De facturen dient u dan ook zelf te betalen en kunt u niet indienen bij uw zorgverzekeraar.

  Daar staat tegenover dat de kosten fiscaal aftrekbaar kunnen zijn. De gesprekken kunnen dan vallen onder specifieke zorgkosten, mits er sprake is van een verwijsbrief door een huisarts. Deze verwijzing moet dan zijn op basis van ‘psychisch lijden’. Controleer bij uw boekhouder of accountant of bel de belastingdienst wanneer u wilt weten of de kosten in uw situatie vallen onder specifieke zorgkosten.

 • Contact

  Mijn praktijk is gevestigd in het mooie dorpje Smalle Ee (in de woonboerderij naast het haventje), vlakbij Drachten. Parkeren kan voor de deur. Het adres is Moune-Ein 2.

  Ons afsprakenbureau is telefonisch en per chat bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.45 tot 17.00 uur. Ga naar onze site https://www.direct-psycholoog.nl voor de chat of bel telefoonnummer 0513-48 58 55.

  Wanneer u contact zoekt buiten deze tijden kan u ons mailen op info@direct-relatietherapie.nl dan nemen wij op zeer korte termijn contact met u op.

  Direct-relatietherapie is onderdeel van Direct-psycholoog.