0513 48 58 55bereikbaar van ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Drs. Petra Kadar

Vind bij Direct-relatietherapie de relatietherapeut die bij u past!
 • Geen wachtlijst
 • Persoonlijk of online
 • Korte lijn therapeut
 • Deskundig afsprakenbureau
Meer voordelen

Onderweg naar een betere relatie met jezelf en anderen. Heb jij het gevoel dat jij vastloopt in je relatie met je partner en/of met je familieleden? Het is een onderdeel van het leven, maar de manier hoe wij op de ups en downs reageren en dit aanpakken kan verschillen tussen mensen. Door het krijgen van kinderen, individuele verschillen in persoonlijkheid, gebeurtenissen die een individu meemaakt kunnen een invloed hebben op onze aanpak en hierdoor kunnen irritaties en spanningen oplopen. Dit kan binnen een relatie stress veroorzaken. Heb jij het gevoel dat je niet meer uitkomt? Meld je dan met vertrouwen aan.  

 • Algemeen
 • Over mij
 • Kosten
 • Contact
 • Algemeen

  Mijn naam is Petra Kadar, ik heb mijn Master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Utrecht behaald. Ik heb tijdens mijn opleiding een grote passie voor relatietherapie ontwikkeld en ben diep in de literatuur ingedoken. Relatietherapie is een vorm van therapie die zich richt op het verminderen van conflicten en communicatieproblemen binnen een relatie. Wij hebben niet alleen een relatie met onze partner, maar ook met onze familie, collega’s, buren en onszelf. Daarom is het een cruciaal onderdeel van ons leven en is het belangrijk om te leren oude patronen te doorbreken om een gezondere relatie met onszelf en anderen te kunnen onderhouden.

  In mijn behandelingen maak ik gebruik van Emotional Focused Couples Therapy (EFT), wat zich richt op het begrijpen van elkaars gevoelens en standpunten. Behavioral Therapy voor koppels (IBCT) en Acceptatie en Commitment Therapie (ACT), wat zich richt op het vinden van acceptatie voor het gedrag en de meningen van een partner. 

 • Over mij

  In mijn vrije tijd lees ik heel graag en ga ik graag naar de sportschool. Ik vind ontspanning een belangrijk onderdeel van mijn leven en daarbij wandel ik ook heel graag met mijn vriend en besteed ik mijn tijd graag in de natuur. Ik hou ook van reizen, andere culturen te leren kennen en ontdekken. 

  Ik kom oorspronkelijk uit Hongarije, wat ik toen ik 18 was, na het afstuderen van mijn Gymnasiumopleiding, heb achtergelaten en ben ik naar Londen verhuisd. Daar heb ik het land ontdekt en de taal geleerd, ik heb daar 1,5 jaar gewoond voordat ik naar Nederland ben gekomen. Hier heb ik mijn Bachelor Psychologie aan de Vrij Universiteit van Amsterdam behaald en mijn Master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Ik heb ondertussen verschillende landen ontdekt en reisde naar bijvoorbeeld Peru en Thailand.  

  Mijn grootste passie en motivatie is om samen met u en uw partner te ontdekken wat niet werkt in uw relatie en welke disfunctionele patronen aanwezig zijn. Door eerlijk tegen elkaar te kunnen zijn, met respect gesprekken met elkaar kunnen voeren en door ruimte te maken voor vervelende en pijnlijke ervaringen in een veilige ruimte. Zodat jullie patronen ontdekken door afstand te leren nemen van de gedachten, wij kunnen ruimte creëren en de energie naar uw aandacht in het hier-en-nu richten. Door stil te staan bij wat echt belangrijk voor u is, kunnen wij samen kijken waar de ruimte staat om in uw waarden te kunnen investeren. 

  Ik vind privacy belangrijk. Bekijk mijn privacy verklaring.

  Bij klachten vind ik het belangrijk dat cliënten eerst met mij in gesprek gaan. Wanneer wij samen de klacht niet kunnen oplossen dan kan er een klacht ingediend worden bij: solopartners.

 • Kosten

  Wij baseren onze tarieven voor de psychologen op de adviezen van de NZa (Nationale Zorgautoriteit).

  Zorgconsulten

  Consulten tijdens kantoortijden: € 116,25 per uur (45 minuten directe tijd en 15 min indirecte tijd).

  Consulten buiten kantoortijden: € 120 per uur (45 minuten directe tijd en 15 min indirecte tijd).

  De indirecte tijd bestaat o.a. uit verslaglegging, administratie en voorbereiding.

  De kosten van de zorgconsulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en of gemeentes. De facturen van de consulten dient u dan ook zelf te betalen en kunt u niet indienen bij uw zorgverzekeraar of gemeente. Daar staat tegenover dat de kosten fiscaal aftrekbaar kunnen zijn. Dit kan zelfs financieel aantrekkelijker zijn dan vergoeding via de verzekerde zorg. De gesprekken kunnen vallen onder specifieke zorgkosten, mits er sprake is van een verwijsbrief door een huisarts. Deze verwijzing moet dan zijn op basis van ‘psychisch lijden’. Controleer bij uw boekhouder of accountant of bel de belastingdienst wanneer u wilt weten of de kosten in uw situatie fiscaal aftrekbaar zijn.

  De psychologen leveren onverzekerde zorg omdat zij hun cliënten dan meer kunnen bieden: zo kunnen zij bureaucratie en wachttijden voorkomen, de kwaliteit van hun dienstverlening hoog houden en uw privacy garanderen. De vergoeding vanuit de basis-GGZ is nog slechts zeer minimaal en veel klachten/problemen zijn uitgesloten van vergoeding, zoals overspannenheid/burn-out en relatieproblemen. Een bijkomend voordeel is dat u bij onverzekerde zorg uw eigen risico niet hoeft aan te spreken.

  Coaching en mediation

  Consulten tijdens kantoortijden: € 155 per uur exclusief btw.

  Consulten buiten kantoortijden: € 160 per uur exclusief btw.

  Onderzoeken, assessments, presentaties en trainingen

  De kosten van onderzoeken, assessments, presentaties en trainingen zijn op aanvraag.

  Hebt u een eigen bedrijf, dan kunt u met uw boekhouder of accountant overleggen of u de kosten van de gesprekken fiscaal kunt aftrekken onder beroeps- of bedrijfskosten. Er moet dan wel sprake zijn van problemen/klachten die werk-gerelateerd zijn. Mogelijk kunt u dan ook de btw terugvragen en de reis- en verblijfskosten aftrekken. Controleer bij uw boekhouder of accountant of bel de belastingdienst wanneer u wilt weten of de kosten in uw situatie fiscaal aftrekbaar zijn.

 • Contact

  Ons afsprakenbureau is telefonisch en per chat bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.45 tot 17.00 uur. Ga naar onze site https://www.direct-relatietherapie.nl voor de chat of bel telefoonnummer 0513-48 58 55.

  Wanneer u contact zoekt buiten deze tijden kan u ons mailen op info@direct-relatietherapie.nl dan nemen wij op zeer korte termijn contact met u op.

  Direct-relatietherapie is onderdeel van Direct-relatietherapie.