0513 48 58 55bereikbaar van ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Therapeut Kim van Lier

Vind bij Direct-relatietherapie de relatietherapeut die bij u past!
 • Geen wachtlijst
 • Persoonlijk advies
 • Korte lijn therapeut
 • Deskundig afsprakenbureau
Meer voordelen
 • Algemeen
 • Over mij
 • Kosten
 • Contact
 • Algemeen

  Naast mijn opgedane kennis, opleidingen en ervaringsdeskundigheid vind ik het belangrijk om vanuit gelijkwaardigheid en met respect voor elkaar te werken. Ik ga naast je staan, en samen met jou gaan wij onderzoeken welke stappen er nodig zijn voor jou om jouw doel te behalen. Ik help je om weer in mogelijkheden te denken; wat kan er wel?

  Ik ben een coach die intuïtief werkt en mensen goed aanvoelt. Ik vraag door zodat de kern geraakt wordt en de echte hulpvraag boven komt. Ik ben praktisch ingesteld, een no-nonsens type en richt mij graag op kansen, mogelijkheden en oplossingen. Naast relatietherapie en ACT, cliëntgerichte, oplossingsgerichte therapie ondersteun ik je graag bij burn-outklachten, depressie, leefstijl en onverklaarbare klachten. PTTS, HSP, trauma, mindfulness.

  Ik lever maatwerk, ben doelgericht en gebruik in mijn coaching de holistische visie als uitgangspunt. Zijnsgerichte therapie, wandel coaching, lichaamswerk en/of een energetische behandeling kunnen wonderlijke resultaten geven en een positieve bijdrage leveren aan het proces.

 • Over mij

  Wat kan je van mij verwachten wanneer je relatietherapie wil?
  Mijn luisterend oor, waarbij ik niet oordeel en jou als persoon in je waarde laat (geldt ook voor de partner).
  Mijn inzicht in hoe je een relatie wel goed kunt houden/krijgen.
  In een aantal sessies naar meer inzicht en begrip voor elkaar en duidelijkheid hoe jullie beiden de relatie graag willen hebben. Dit doen we door persoonlijke coaching gesprekken maar ook opdrachten die thuis kunnen worden gedaan.
  Elke relatie is uniek, niks is raar en je kan alles met mij bespreken. Open communicatie is hierin essentieel, de basis van de therapie.

  Gezien ik ten allen tijden een vertrouwelijke omgeving wil creëren vind ik privacy erg belangrijk. Bekijk mijn privacyverklaring.

  Bij klachten vind ik het belangrijk dat cliënten eerst met mij in gesprek gaan. Wanneer wij samen de klacht niet kunnen oplossen dan kan er een klacht ingediend worden bij: solopartners.

 • Kosten

  Wij baseren onze tarieven voor de psychologen op de adviezen van de NZa (Nationale Zorgautoriteit).

  Zorgconsulten

  Consulten tijdens kantoortijden: € 116,25 per uur (45 minuten directe tijd en 15 min indirecte tijd).

  Consulten buiten kantoortijden: € 120 per uur (45 minuten directe tijd en 15 min indirecte tijd).

  De indirecte tijd bestaat o.a. uit verslaglegging, administratie en voorbereiding.

  De kosten van de zorgconsulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en of gemeentes. De facturen van de consulten dient u dan ook zelf te betalen en kunt u niet indienen bij uw zorgverzekeraar of gemeente. Daar staat tegenover dat de kosten fiscaal aftrekbaar kunnen zijn. Dit kan zelfs financieel aantrekkelijker zijn dan vergoeding via de verzekerde zorg. De gesprekken kunnen vallen onder specifieke zorgkosten, mits er sprake is van een verwijsbrief door een huisarts. Deze verwijzing moet dan zijn op basis van ‘psychisch lijden’. Controleer bij uw boekhouder of accountant of bel de belastingdienst wanneer u wilt weten of de kosten in uw situatie fiscaal aftrekbaar zijn.

  De psychologen leveren onverzekerde zorg omdat zij hun cliënten dan meer kunnen bieden: zo kunnen zij bureaucratie en wachttijden voorkomen, de kwaliteit van hun dienstverlening hoog houden en uw privacy garanderen. De vergoeding vanuit de basis-GGZ is nog slechts zeer minimaal en veel klachten/problemen zijn uitgesloten van vergoeding, zoals overspannenheid/burn-out en relatieproblemen. Een bijkomend voordeel is dat u bij onverzekerde zorg uw eigen risico niet hoeft aan te spreken.

  Coaching en mediation

  Consulten tijdens kantoortijden: € 155 per uur exclusief btw.

  Consulten buiten kantoortijden: € 160 per uur exclusief btw.

  Onderzoeken, assessments, presentaties en trainingen

  De kosten van onderzoeken, assessments, presentaties en trainingen zijn op aanvraag.

  Hebt u een eigen bedrijf, dan kunt u met uw boekhouder of accountant overleggen of u de kosten van de gesprekken fiscaal kunt aftrekken onder beroeps- of bedrijfskosten. Er moet dan wel sprake zijn van problemen/klachten die werk-gerelateerd zijn. Mogelijk kunt u dan ook de btw terugvragen en de reis- en verblijfskosten aftrekken. Controleer bij uw boekhouder of accountant of bel de belastingdienst wanneer u wilt weten of de kosten in uw situatie fiscaal aftrekbaar zijn.

 • Contact

  Ons afsprakenbureau is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.45 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0513-48 58 55.

  Wanneer u contact zoekt buiten deze tijden kan u ons mailen op info@direct-psycholoog.nl dan nemen wij op zeer korte termijn contact met u op.